Experiență de brand: 2 ateliere de rețete raw vegan cu miere Peregrin

Experiență de brand: 2 ateliere de rețete raw vegan cu miere Peregrin

Bogdan Diaconu Moga

creme paste uleiuri esențe prafuri măcinișuri pulberi aluaturi plămădeli nedospite luturi caolinuri rumegușuri grohotișuri grunji geluri licori ape

e ceva misterios în prepararea hranei raw vegane, în această bucătărie păgână, ca o alchimie primitivă, de dinaintea focului

e o inițiere seducătoare trezirea simțurilor provocată de cufundarea epidermei, a celulelor fotoreceptoare și olfactive în consistențele, vâscozitățile, texturile, aromele și culorile înviate în ritualul andante al pregătirii hranei fără foc

e o uitare de sine și o anamneză a unei intuiții pierdute o dată cu gătitul prometeic, ce ne-a prefăcut hrana în cultură, separându-ne ireversibil de viu și natură

Despre pre-gătirea hranei raw, în rețete cu miere Peregrin, a fost vorba în cele două ateliere oferite de Cooperativa Miere de Câmpie în colaborare cu Delicii Sanatoase, în cadrul evenimentului Made in Cluj, organizat de Impact Hub Cluj-Napoca.

 

Semințe de susan, caju, busuioc proaspăt, semințe crude de floarea soarelui, nucă de cocos, pastă de cocos, cacao, zmeură, pastă de susan crud: contopite cu miere Peregrin.

 

 

Sărut mâna pentru masă Valentinei, de la Laboratorul de Cofetărie Delicii Sănătoase

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *