Pe 12 iunie, ne-am inaugurat în Sic noul sediu al cooperativei

Pe 12 iunie, ne-am inaugurat în Sic noul sediu al cooperativei

Pe 12 iunie ne-am inaugurat noul sediu din comuna Sic, județul Cluj.

 

 

 

 

O zi însorită, perfectă pentru culesul de nectar și polen, dar și pentru inaugurarea sediului nou-nouț al cooperativei noastre. O clădire primitoare, luminoasă și bine utilată, cu mansardă și mult lemn, înfiptă pe-o costișă înverzită la marginea unei mici livezi de pruni, pe o străduță lăturalnică a Sicului.

 

Ei bine, pe 12 iunie ne-am luat puțin răgaz de la albine și ne-am sărbătorit. Cu mâncare și cu vorbă de pe la noi. Și cu oaspeți mari. Ne-au fost alături și au degustat din mierea noastră Stephanie Boscaino, din partea Ambasadei SUA din România, reprezentanți ai Consiliului de Administraţie al Fundaţiei Româno-Americane, conducerea Fundaţiei Civitas, domnul Ioan Sallai, primarul comunei Sic, domnul Ioan Oleleu, directorul DSVSA Cluj, prietenii noștri de la Cooperativa Lunca Someşului Mic, din Apahida, și alți invitaţi.

Noua clădire va funcționa ca sediu administrativ şi centru de procesare. Finanțările obţinute de la Fundaţia Româno-Americană și din fonduri europene ne permit să integrăm în condiții de siguranță și calitate întreg procesul de producție: preluarea mierii, polenului și propolisului de la membrii cooperativei, verificarea calității și evaluarea de către un laborator specializat, ambalarea, etichetarea și distribuția.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *