Misiune și viziune

MISIUNEA NOASTRĂ: oportunități pentru producătorii locali

Sprijinim apicultorii din Câmpia Transilvaniei ce dețin stupine mici și medii pentru a-și dezvolta facilități de producție și a-și asigura venituri constante și echitabile din activitatea întreprinsă.

Asigurăm accesul la piață al produselor apicole ale membrilor prin dezvoltarea de facilități tehnologice de ambalare, marketing și identificarea de clienți.

 

VIZIUNEA NOASTRĂ: apicultură pentru calitate, comunități și mediu

Tradiția și beneficiile uriașe de mediu pe care le generează pot face din apicultură un vector pentru revigorarea ocupațiilor locale și pentru încurajarea unei agriculturi sustenabile în Câmpia Transilvaniei.

Ne propunem să creăm o platformă a apiculturii sustenabile care să contribuie la dezvoltarea comunităților locale prin crearea de locuri de muncă și prin promovarea bunelor practici de agricultură responsabilă față de mediu și a standardelor de calitate care să răspundă așteptărilor unei piețe tot mai competitive.

 

Peregrin este un brand al Cooperativei Miere de Câmpie

Peregrin se dorește mai mult decât o marcă pentru produse apicole:

un brand care să comunice valori și aspirații ale micilor apicultori din Valea Fizeșului pe care îi reprezintă, și, în egală măsură, ale publicului căruia i se adresează.

un brand dedicat celor care cred în produsele locale; celor care cred că mediul rural poate realiza produse competitive; celor care cred că micii fermieri pot crea branduri, adică, mai mult decât produse: calitate, valori, educație de consum, responsabilitate socială; în sfârșit, celor care cred că economia rurală poate deveni sustenabilă, oferind producătorilor un câștig echitabil, respectând mediul și generând prosperitate pentru comunități.